Hoe kiest u het beste Poignée cuir voor uw uitrusting in de slaapkamer?

Poignée cuir

Poignée cuir bestaan al duizenden jaren en worden tot op de dag van vandaag gebruikt. Lederen handvatten worden algemeen erkend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar ook om hun schoonheid. Maar hoe weet u welke handgreep de juiste is voor uw uitrusting?

Wat is een Poignée cuir?

Een Poignée cuir is een decoratief of functioneel handvat dat bovenop de houten of metalen loop van uw uitrusting wordt gestikt. Het is vaak gemaakt van hetzelfde leer als uw uitrusting. Het handvat is bedoeld om te worden vastgemaakt met een riem, riem of rek. Sommige houten handvatten zijn voorzien van een soort “knokkel”, die ervoor zorgt dat uw uitrusting niet in uw handen draait of schuift. Afgezien van deze kenmerken, ziet een lederen handvat er gewoon uit en voelt het aan als ouderwets kwaliteitsleder.

Hoe kiest u het juiste Poignée cuir voor uw uitrusting?

Als u ooit met een stapel gereedschap hebt gewerkt, weet u dat het een frustrerende en vaak dure onderneming kan zijn. U moet rekening houden met het gewicht van uw uitrusting, het soort terrein waarop u gaat wandelen/lopen en de staat van uw uitrusting. Als een van deze redeneringen je aanspreekt, wees dan gerust dat er genoeg middelen beschikbaar zijn om je te helpen. Hier zijn een paar tips om u te helpen de juiste handgreep voor uw uitrusting te kiezen:

Waarom zijn gaten in het leer belangrijk?

Leer is een natuurproduct en heeft een aantal natuurlijke onvolkomenheden die het uniek maken. De onvolkomenheden geven het leer zijn karakter, flexibiliteit en duurzaamheid. Er zijn een paar verschillende soorten gaatjes die je in een leren handvat kunt zien: gestikte en genaaide. Gestikte gaten zijn wat je zult zien op de meeste tassen, rugzakken, en andere outdoor uitrusting. Bijvoorbeeld, het stiksel op de onderkant van een regenjas kan een 1/4-inch gat zijn. Een gat van 1/4 inch laat water door, terwijl een gat van 3/8 inch lucht doorlaat. Maar als u niet zeker weet welke maat gaatjes het beste is voor uw uitrusting, kunt u als vuistregel aanhouden dat u de grootste maat gaatjes moet nemen.

Hoe onderhoud je een Poignée cuir?

U zult waarschijnlijk nooit onderhoud hoeven te plegen aan uw leren handvat. Dat wil zeggen, afgezien van het schoonmaken natuurlijk. Maar het is belangrijk om uw handvat goed te onderhouden, zodat u er lang plezier van hebt. Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, of hoe u de juiste onderhoudsstappen voor uw handvat moet bepalen, raden wij u aan contact op te nemen met uw plaatselijke ijzerhandel en een expert te vragen.Related Post